De leukste speeltjes voor je hond

Zoals iedereen weet zijn honden dol op spelen. Vooral samen spelen vinden ze erg leuk. Je hebt verschillende soorten hondenspeeltjes. Bijvoorbeeld kauwspeeltjes of educatief hondenspeelgoed. Het is altijd goed om speelgoed te hebben voor je hond. De hond kan zichzelf hiermee vermaken wanneer die zich verveelt. Ja, honden vervelen zich ook soms! We hebben een aantal leuke speeltjes op een rijtje gezet:

Flostouw

Dit ziet er saai uit maar is het niet voor honden. Honden zijn dol op flostouw! Deze touwen zijn iets dikker dan normaal flosdraad. Je hebt flostouw in verschillende soorten en maten. Hoe groter je hond, des te dikker het flostouw. Dit is erg goed voor de tanden van een hond!

Piepspeeltjes

Piepspeeltjes heb je in allerlei soorten en maten. Meestal zijn deze speeltjes gemaakt van latex. Hierdoor zijn ze sterk en flexibel. Doordat het speeltje piept heeft de hond het idee dat ie echt met een prooi speelt.

Pluche speelgoed

Pluche speelgoed wordt erg gewaardeerd door honden. Ze kunnen er lekker mee spelen wanneer ze zin in hebben en er overal mee rondrennen. Pluche speelgoed heb je ook in alle soorten en maten.

Speeltunnel

Door een speeltunnel leert de hond met obstakels om te gaan. Dit kan zijn vruchten later afwerpen op een trainingsparcours. Je kunt dit speelgoed combineren met speciale obstakels. De hond zal het zeker leuk gaan vinden!

Knaagbotten

Je hebt allerlei soorten knaagbotten te koop. Honden houden van knagen en zijn er dol op. Vooral op knaagbotten met eetbare stukken zijn honden dol!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *